Jachthaven

De Jachthavens van Van Wijk zijn zeer gunstig gelegen in de directe nabijheid van diverse aantrekkelijke plassen zoals de Braassem, de Kagerplassen, de Westeinder en de Wijde AA.  Zowel de overdekte haven als de buitenhaven liggen midden in een natuurlijke groene omgeving, direct aan de Wijde AA .

De jachthavens beschikken over kleine en grote ligplaatsen (van 5 tot 20 m) voor zowel het zomer- als het winterseizoen, met voorzieningen zoals bijvoorbeeld elektra, water, korte en lange zijsteigers.

Jachthaven van Wijk is gevestigd in Woubrugge op 3 locaties,

Jachthaven Woubrugge

Jachthaven Wourbrugge ligt precies op de kruising van de Wijde Aa , Wetering en pass4sure 140-420 de Braassem. De ideale locatie om vanuit weg te varen in het centrum van het blauwe hart, met name om te zeilen aangezien men een eind weg kan varen zonder bruggen tegen te komen. Aan de waterkant van de haven ligt een grasstrook waarop eventueel gerecreëerd kan worden met een mooi uitzicht.

Deze jachthaven is bijzonder doordat de jachten liggen afgemeerd achter een strook grond, hierdoor liggen de boten altijd beschut voor wind en zijn er geen golven in de haven. pass4sure ST0-075 Op de strook grond kan men heerlijk genieten van het fraaie uitzicht over water en land.

Ligplaats boot Braassemermeer kleinJachthaven Zuid-Holland

De Overdekte Jachthaven

De Overdekte Jachthaven voor sloepen, klassieke jachten en vergelijkbaar met ook een aantal buitenligplaatsen aan de Wijde Aa.
Het is een grote overdekking op een unieke locatie met voldoende parkeergelegenheid, daarbij leveren wij verschillende services om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bijv. schoonmaakservices, maar ook het onderhoud van uw sloep kunnen wij verzorgen.

Sloepenhaven van Wijk WoubruggeSloepenhaven Woubrugge

De jachten liggen overdekt in het water en kunnen ook in de wintermaanden droog bij ons binnen blijven liggen. ’s Winters bieden wij ook overdekte ruimte voor grotere motor- en zeiljachten. Momenteel liggen bij ons voor de winterstalling oa. grote zeiltjalken, andere zeiljachten, motorjachten maar natuurlijk ook kleinere jachten en sloepen.

SloepenclubBoot winterstalling

De Droge Jachthaven

De Droge Jachthaven aan de Woudwetering bij de jachtwerf. Hier verhuren wij meerdere overdekte ligplaatsen met enkele buitenligplaatsen

Overdekte ligplaatsJachthaven ligplaats Woubrugge

en het Droge Jachthaven systeem.

Droge Jachthaven Woubrugge bij Alphen aan den RijnJachthaven Bouw van Wijk Woubrugge Zuid-Holland

Kaart Woubrugge

Ons bedrijf bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving en centraal gelegen in een groot watersportgebied in de randstad in Zuid Holland tussen Leiden, Alphen aan den Rijn en Roelofarendsveen met vele uitwijkmogelijkheden. De Braassemermeer, de Wijde Aa, de Westeinder en de Kagerplassen vormen een driehoek waarbinnen vele vaarwateren zijn, kortom vele mogelijkheden.

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Graag laten wij u de mogelijkheden hier eens zien!